Προστατέψτε με κωδικό τις φωτογραφίες σας

Μήπως θέλετε να κλειδώσετε μερικές φωτογραφίες σας με κωδικό; Μπορεί να έχετε προσωπικές φωτογραφίες και δεν θέλετε να τις δει κάποιος άλλος. Μπορεί επίσης μερικές φωτογραφίες που στέλνετε να θέλετε να τις προστατέψετε έτσι ώστε να μην πέσουν σε λάθος χέρια.

Ένα μικρό πρόγραμμα που λέγεται LockImage είναι εδώ για να σας φτιάξει τη μέρα. Είναι δωρεάν και σας επιτρέπει να φτιάξετε ένα εκτελέσιμο αρχείο που περιέχει μία μόνο εικόνα. Μετά μπορείτε να προστατέψετε το αρχείο με κωδικό έτσι ώστε να κρατήσετε το περιεχόμενό του εμπιστευτικό.

Το LockImage περιέχει μόνο ένα αρχείο, είναι μόλις 32KB ασυμπίεστο, και δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή.
  • Κατεβάστε το LockImage
  • Αποσυμπιέστε το περιεχόμενο και τρέξτε το εκτελέσιμο αρχείο. 
  • Πηγαίνετε στο File -> Open και διαλέγετε την εικόνα που θέλετε να προστατέψετε με κωδικό. Η εικόνα θα ανοίξει στον viewer.
  • Πηγαίνετε στο File -> Save As επιλέγετε το όνομα που θέλετε να έχει το αρχείο και πληκτρολογείτε τον κωδικό που θα προστατεύει την εικόνα.
Πρόκειται για ένα καινούριο και ίσως γίνει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στον διαμοιρασμό των εικόνων μας. Ας ελπίζουμε οι προγραμματιστές να συμπεριλάβουν την δυνατότητα να μπορείς να στέλνεις πολλές εικόνες μέσα σε ένα αρχείο.

ΕφημερΙδες

Ραδιόφωνο